Nederlandse Vereniging "LANGHAAR"

HUISDIERENVERZEKERING

Waarom je huisdier verzekeren?

Je huisdier is onderdeel van je gezin en verdient de beste zorg. Stel je hond eet per ongeluk z’n piepende balletje op of je kat wordt plotseling ziek. Met een huisdierenverzekering ben je verzekerd voor de meest voorkomende medische kosten voor je hond of kat. Sluit je een huisdierenverzekering af voordat je hond of kat 7 jaar wordt, dan heb je de zekerheid dat je je maatje de beste zorg kunt geven, ook als je hond of kat straks senior is. Dat scheelt veel zorgen nu en in de toekomst. Wel zo prettig.

Hoe werkt een huisdierenverzekering?

Algemene zorg voor je huisdier verzeker je met een ziektekostenverzekering. Bij verschillende aanbieders kun je kiezen uit verschillende ziektekostenpakketten.

Bij de huisdierenverzekering van OHRA zit in ieder pakket standaard:

  • een consult bij de dierenarts
  • onderzoeken zoals echo-, röntgen-, bloedonderzoek, MRI bij noodzakelijke operaties
  • medicijnen
  • euthanasie

 

Wil je meer zekerheid? Dan kun je de huisdierenverzekering aanvullen met extra dekkingen.

Verzekeraar met gespecialiseerd huisdierenteam

Het aanbieden van een goede ziektekostenverzekering voor honden en katten is een vak apart. Daar is veel kennis en kunde voor nodig. Daarom heeft OHRA een uitgebreid team van OHRA-medewerkers dat zich enkel en alleen bezighoudt met de huisdierenverzekering. Zij handelen hiervoor dagelijks alle telefoontjes, whatsappberichten en claims af. Vaak hebben ze zelf een hond of kat, en sommigen hebben jarenlang in een dierenartspraktijk gewerkt. Zij weten dus wat je meemaakt als je hond of kat ziek is of een ongeluk heeft gehad. Daarnaast is OHRA de grootste dierenverzekeraar in Nederland.

Online je factuur declareren

OHRA maakt het graag zo gemakkelijk mogelijk voor je als klant. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig online declareren. Je ontvangt dan je vergoeding binnen enkele dagen op je rekening.

Meer weten over de OHRA Huisdierenverzekering of direct een verzekering afsluiten, klik op de link hier onder.

Word nu lid van de nederlandse vereniging langhaar

Ik word lid!