Verslag veldwedstrijd IJzendijke 20-04-2019

Op de laatste veldwedstrijd van de Ned. Ver. “Langhaar “ op 20 april 2019 te IJzendijke hebben wij de nestor van de gastheren, Ad Hendrikse, in het zonnetje gezet.

Ad stelt al ruim 30 jaar zijn velden beschikbaar. Vandaar dat wij in de geschiedenis gedoken zijn.

IJzendijke, 17 april 1987

Schitterende velden met een prachtige patrijzenstand die wij mochten ervaren, dankzij de enorme gastvrijheid, die Ad Hendrikse “Langhaar” bood.

Het was fantastisch om velden te mogen bejagen met gemiddeld minimaal twee koppels per hond en een gastheer die subtiel aangaf waar ze lagen. Wat een voorrecht dat “Langhaar” gebruik mocht maken van dit paradijs. Dankzij de prachtige samenwerking van Cor Woets en Ad Hendrikse kwam dit tot stand. En stelde onder anderen Prudent Cauwels, Frans de Dobbelaere, Peter Haverbeke, Van Hijfte, Obrie, Arnold Simonse, Hans Tas, Thomaes en Herman Wijfels, hun velden ook beschikbaar, de eerste klap was een daalder waard. Ha, ha, ha!

32 Honden open klas, en 16 jeugd deden op die dag mee 13 kwalificaties in de openklas met als topper Titan de l’Ardour, e/v GertJan Scheffer, 1U CACIT.

Het was een dag met een geweldige sfeer, dankzij de enorme gastvrijheid van al die Zeeuws Vlaamse gastheren en de sportiviteit onder de voorjagers. Dit samenspel, dit gunnen, heeft ons veel fantastische jaren bezorgd.

Ad Hendrikse, U toonde ons Uw gastvrijheid voor dit spel op de wind met al die anderen. Wij hebben het als een enorm voorrecht ervaren, dat ook wij mochten genieten van jullie schitterende velden. Vanwege Uw leeftijd en de beperkingen die er inmiddels zijn ontstaan in Uw en Vincents velden bieden wij U heel graag een presentje aan met een afbeelding van wat voor U en ons het mooiste was in Uw velden.

 

De VWC van de Ned. Ver. Langhaar

Sponsoren

BiofoodEnergique