Nieuws

Vacature Secretaris (m/v)

bestuur
31 januari 2019

Bestuursvacature Secretaris (m/v)

Er is een vacature beschikbaar in het bestuur van de Nederlandse Vereniging "Langhaar" voor de functie van secretaris.

Een secretaris verzorgt en archiveert de communicatie, maakt stukken klaar ten behoeve van vergaderingen en notuleert of zorgt ervoor dat iemand anders dat doet. Dat is, in hoofdlijnen, het werkterrein van de secretaris.

Binnen het bestuur van de NVL is het best mogelijk om met de taakverdeling wat te schuiven dus er is vooral behoefte aan een positief ingesteld persoon die niet bang is om een computer te gebruiken en een beetje handig is in het maken van een brief of email.

Een bestuursfunctie gaat in nadat een kandidaat op de algemene vergadering is gekozen. Het is dus belangrijk dat mensen die dit graag zouden willen doen zich zo snel mogelijk melden. Dat kan middels een mail aan het bestuur.

 

We zien bij vrijwel alle verenigingen in Nederland dat het steeds moeilijker wordt om mensen te vinden die iets willen (of kunnen) bijdragen aan een vereniging. Wanneer er onvoldoende mensen zijn die actief willen deelnemen aan de vereniging zullen bepaalde functies niet meer worden ingevuld en zal dus het activiteitenniveau daardoor gaan afnemen. Dat mag en kan natuurlijk de mensen die zich wel inzetten niet worden aangerekend. De vereniging zijn we samen!

Naast deze vacature is er ook grote behoefte aan mensen die zich willen inzetten voor de redactie van het periodiek verslag. Wil je graag deel uitmaken van de redactie of lijkt het je leuk om voor elke PV een vaste rubriek voor jouw rekening te nemen? De redactiecommissie hoort het graag! (Je hoeft geen computerexpert te zijn maar wanneer je bang bent van je computer wordt het heel lastig om iets te doen. Het helpt wanneer je enige kennis hebt van word, mail en office.)

Sponsoren

BiofoodEnergiqueKronchMedPetsDamesJachtKleding